Za ova 3 znaka zodijaka Oktobar će biti veoma uzbudljiv

Ova tri znaka zodijaka očekuje veoma uzbudljiv mjesec, prepun divnih promjena, avanturističkih putovanja, uspjeha u karijeri, jake ljubavi i mnogih drugih ljepota.

Pa, ako se nađete na ovoj listi, onda smatrajte sebe sretnim, jer ovaj mjesec biće jednostavno nezaboravan!

Blizanci
Sunce osvjetljava vašu petu kuću zabave, romantike i kreativnosti ovog mjeseca i jednostavno ćete biti nezaustavljivi! Da budemo iskreni, flertovanje je vaša omiljena noćna aktivnost i niko u vom periodu neće moći da odoli vašem sjaju u očima. Novi mjesec u Vagi 8. oktobra trebalo je da vam donese nove početke. Da li radite na novim umjetničkim projektima? Da li imate posebnu osobu u vašem životu? Sve će biti moguće za vas ovog mjeseca.

Vaga
Sretan rođendan Vage! S obzirom na to da sunce prolazi kroz vašu prvu kuću, sve stvari u vašem životu koje se odnose na vaš izgled i lični identitet će biti u porastu ovog mjeseca. Ovo uopšte ne bi trebalo da vas iznenadi jer je ovo sezona vašeg rođendana, a niko ne voli ljepotu i milost više od vas. Takođe, vaša vladajuća planeta će biti u retrogradnoj poziciji 5. oktobra, proći kroz vašu drugu kuću finansija i samopouzdanja. To znači da ćete morati ponovo procijeniti svoju vrijednost i postaviti sebe na prvo mjesto na listi prioriteta.

Vodolija
Da li lutate okolo? Sunce prolazi kroz vašu ogromnu devetu kuću putovanja, visokog obrazovanja i dalekih zemalja, tako da sigurno žudite za avanturom, uzbuđenjem i spontanošću. Proširujete svoje horizonte i postoje velike šanse da ćete započeti nešto potpuno novo u svom životu, možda ćete i upisati novi fakultet. S druge strane, Venera, planeta ljubavi i ljepote, šarmira vašu ambicioznu desetu kuću karijere i sudbine. Pa, zato ćete biti dodatno atraktivni za javnost tokom ovog perioda.
ljepotaizdravlje.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain