Elegantan dizajn,čaroban cvjetni miris: Chanel krema za ruke koja vašu kožu čini baršunastom


Inspirisan ljepotom kreme za ruke koju je Mademoiselle Chanel kreirala 1927. godine, Chanel je 2017. godine rekreirao La Creme Main. 2018., priča se nastavlja… Neizostavni aksesoar, La Creme Main dolazi u novoj, ugodnijoj i pokrivajućoj teksturi, kao bogati i baršunasti balzam, savršen saveznik za suhe i nježne ruke: La Creme Main Texture Riche.

Jedinstveni i elegantni dizajn: Elegantan i praktičan, njegov “memorijski oblik” kamena udobno prianja u dlan. Unutar pakovanja, vrećica koja se uvlači u sebe sadrži formulu i štiti je od vazduha i vanjskih uticaja. Svakom upotrebom, vrećica se uvlači kako bi ispustila tačnu količinu kreme, a pritom zadržava početni oblik pakovanja.Baršunasto meka formulacija: Dva komplementarna sastojaka stvaraju svoju čaroliju u srcu formule: majska ruža i Iris pallida. Cvjetni vosak majske ruže, dobijen od cvjetova koji se uzgajaju na Chanel poljima u Grasseu, omekšava kožu stvaranjem zaštitne barijere koja zadržava vlagu, a ekstrakt Iris pallide pruža posvjetljujuće djelovanje. Obogaćena shea maslacem i glicerinom, La Creme Main Texture Riche intenzivno hrani ruke i čini ih baršunastim, a istovremeno na koži ostavlja blagi cvjetni miris.

Tretman za ljepotu sve do vrhova prstiju
Njena formula trenutno smiruje osjećaj suhoće i zatezanja, dok istovremeno smanjuje pojavu tamnih mrlja. Nokti su ojačani, zanoktice omekšane. La Creme Main Texture Riche se može koristiti koliko god je to potrebno, pogotovo zimi, godišnjem dobu koje ruke stavlja na “iskušenja”. Obogaćena tekstura je savršena da se ruke pripreme za hladno vrijeme i intenzivno ih oporavi.
ljepotaizdravlje.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain