Fantastične frizure s pletenicama


Romantične, raznovrsne i za sve prigode
Pletenice su od davnih vremena poseban simbol ženstvenosti i romantike, stoga ne čudi da njihova popularnost s godinama nimalo ne blijedi, već upravo suprotno – postaje sve veća.

Osim što su moderna frizura koju vole sve žene, idealne su za gotovo sve prigode. Možete ih nositi dok idete na kavu s prijateljicama, na partyje, svadbene i druge svečanosti, na posao, pa čak i tijekom treninga.

Nositi ih možete u svako godišnje doba, a njihov šarm obara s nogu i muškarce i žene. Blogerice koje imaju Youtube i Instagram kanale na kojima prezentiraju ideje sa zanimljivim i neobičnim frizurama, pletenice smatraju nepresušnim izvorom inspiracije za svaki stil frizure. Njima postižete zavodljivu ležernost, dodajete vašoj kosi dodatak romantike i osiguravate sebi zagarantiranu dozu sofisticiranosti.

Ako se i vama pletenice sviđaju, no niste sigurne kako odabrati frizuru idealnu za vaš stil koja uključuje pletenice, razmislite jer postoje i razne vrste pletenja i kombiniranja pletenica. Također, mi smo vam odlučili malo pripomoći jer smo na Instagramu naišli na blogericu Amber Fillerup koja sa svojim pratiteljima dijeli mnoge zanimljive ideje za frizure i kojoj u opisu profila stoji da je blogerica opsjednuta pletenicama. Izdvojili smo nekoliko prijedloga s Amberine stranice, pa pogledajte sve i recite nam koje su vas najviše oduševile.

PLETENICE ZA SVAKI DAN
Nositi pletenice na posao ili na trening idealan je primjer kako zadržati ljupkost i ženstvenu stranu u sebi tijekom svakog radnog dana. To je ujedno i način kako da vam kosa ne smeta i bude neprestano uredna. Ukrasiti ih možete raznim ukosnicama i maramama, te šarenim vrpcama, za veći chic dojam.


PLETENICE ZA SVEČANIJE PRIGODE

U slučaju da morate nabrzinu smisliti super zanimljivu frizuru za neočekivani party ili da se niste na vrijeme odlučili za svadbenu frizuru, s pletenicama ne možete pogriješiti. Pogledajte kako je Amber isplela neke od svojih pletenica i ukalupila ih u savršeno romantični i ležerni look.
zena.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain