Heidi Klum: Objavila arhivske fotografije i oduševila fanove


Njemački supermodel Heidi Klum na svom Instagram profilu objavila je nekoliko svojih arhivskih fotografija na kojima pozira u seksi donjem rublju zlatne boje.

Naime, Heidi Klum je svoje vjerne Instagram fanove obradovala nizom arhivskih fotografija dok je još imala platinasto plavu kosu i dok je bila na vrhuncu svoje modne karijere.

Tačnije, ova njemačka manekenka i modna dizajnerica stala je pred objektiv fotoaparata Ellen von Unwerth, a serija fotografija najbolje prikazuje svu ljepotu žene za koju se dugo smatralo da ima najbolje izgrađeno tijelo u svijetu showbiza.

Zanimljivo je istaći da je Heidi Klum bila na drugom mjestu na Forbesovoj listi svjetskih modela kada je riječ o prihodima od modelinga. Forbes je također istakao kako je ova manekenka za samo nekoliko godina postala više od modela i da se sve više u javnosti percipira kao biznismenka.

Prije deset godina postala je američka državljanka, ali je zadržala i svoje njemačko državljanstvo.

S obzirom na to da Heidi Klum na društvenim mrežama već određeno vrijeme ne objavljuje fotografije svojih modnih editorijala, ovo je bilo pravo osvježenje.
klix.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain