Kao iz fantazije: Čarobna božićna šuma u centru Zagreba


Već tradicionalno, cvjetni virtuoz Saša Šekoranja uredio je izlog svoje cvjetne galerije u božićnom duhu. U centru Zagreba tako je osvanula čarobna šuma jelki prekrivenih snijegom, a tu su i predivni, elegantni detalji u blagdanskom ruhu.

Doba je godine kada se pred izlogom cvjetne galerije Saše Šekoranje u Dežmanovoj ulici u Zagrebu skuplja mnoštvo znatiželjnika. Žele vidjeti kako je cvjetni majstor ovaj put uredio izlog svoje cvjetne galerije i uživati u tim bajkovitim prizorima.

Ovih blagdana ondje će vas dočekati čarobna božićna šuma jelki prekrivenih snijegom iznad kojih svijetle svjetiljke u obliku zvijezda. Prizor je to poput onoga iz filma fantazije "Narnijske kronike" i nezaboravne scene šume prekrivene snijegom u izmišljenoj zemlji Narniji, u kojoj se događaju najčudesnije stvari...

U uređenju prevladavaju srebrna i crvena boja s malo zelene i žute, a Saša je, kao i uvijek, pazio na svaki detalj.

Ukrasio je izlog aranžmanima u obliku elegantnog adventskog vijenca, visokih svijeća u bijeloj i pastelno ružičastoj boji, crvenim laticama, a pažnju će privući i decentni detalji poput minijaturne violine i roga pod staklenim poklopcem.

Kako nam je otkrio, Saši Šekoranji svake je godine za nabavu materijala i rekvizita za uređenje potrebno šest mjeseci do godinu dana. Lani je tako skupio nekoliko stotina tradicionalnih figurica Orašara i postavio ih u izlog svoje cvjetne galerije. Svake godine Saša za svoje dekoracije dobiva mnoštvo pozitivnih reakcija koje ga uvijek iznova iznenade i razvesele.
Ljudi zastaju ispred izloga i fotografiraju se, Instagram 'puca' od fotografija, otkrio nam je prošle godine Saša Šekoranja, a nema sumnje da će i ove godine biti isto tako.
zadovoljna.dnevnik.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain