Nijansa koja će osvojiti beauty svijet ove zime

Još jedna zimska sezona je ispred nas i još jednom donosi najraskošnije trendove koji će začiniti kako uređenje našeg doma, tako i naš look. Nakon prvih zimskih kolekcija koje su stigle u omiljene modne trgovine i donijele odjevne komade u zagasitim bojama i trendi uzorcima, bogatim teksturama baršuna, svile, čipke i kašmira, beauty svijet najavio je trendove i proizvode koji će obilježiti zimske dane i dodatno naglasiti njihovu raskoš.


TAMNOCRVENA NIJANSA KOJA ĆE OSVOJITI ZIMU
Jarka crvena boja s naglašenim narančastim podtonom bila je naš proljetni i ljetni favorit. U kremastim ruževima i lakovi za nokte visokog sjaja, jarko crvena boja bila je jednostavni beauty trik koji je u trenu stvarao efektni look. Efekt crvene boje osvojit će i one najhladnije dane, ali u nešto promijenjenom, tamnijem izdanju. Baš poput jarke crvene nijanse, najraskošnija tamna nijansa u crvenoj paleti u nekoliko će poteza kreirati upečatljivi i zavodljivi look koji će savršeno laskati zimskim modnim trendovima i odgovoriti na izazov make up looka za sve one posebne prilike koje donosi blagdanska sezone.

Najraskošnija tamnocrvenu nijansu ove zime krasi decentni hladni podton koji će odlično izgledati kako na svjetlijoj, tako i na tamnijoj puti. Kako ćemo ju nositi? Lak za nokte u najpoželjnijoj nijansi zimske sezone bit će savršeni izbor za baš sve, dok će je oni odvažniji nositi i na usnama u spoju s mat ili baršunastim završenim efektom koji će dodatno naglasiti njezin mističan i sofisticiran karakter.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain