PLETIVO S BISERIMA: Najšarmantniji trend za sezonu jesen/zima


U svakom zimskom ormaru svoje mjesto ponovno će pronaći svi oni ključni i topli odjevni komadi koji će biti dio naših svakodnevnih kombinacija. Uz nove trendi modele uvijek popularnih hlača koje se vraćaju u središte modnih trendova i naših ormara, visoko na listi nezaobilaznih jesenskih i zimskih modnih favorita bez sumnje se nalazi toplo i ugodno pletivo. U bezbroj različitih modela ukrašenih najnovijim trendovima i upečatljivim detaljima, uvijek s onim cosy osjećajem koji toliko volimo, pletivo ove hladne sezone izgleda bolje no ikad i donosi savršeni odgovor na svaki stil i svaku zimsku priliku.Od finih džempera od kašmira kao najelegantnijih modela u svijetu pletenih modnih favorita do velikog povratka kardigana koje ćemo prebaciti preko svake zimske kombinacije, pletivo će ove sezone biti dio nekih od najudobnijih i najefektnijih kombinacija, a njegovo najšarmantnije izdanje sa statement faktorom krije se iza modela ukrašenih biserima.

Pletivo ukrašeno biserima ponovno će se istaknuti kao jedan od najpoželjnijih modela sezone koji će unijeti dozu topline, ali i efektan izgled u svakodnevne kombinacije. U svojoj karakterističnoj neutralnoj nijansi, decentni i elegantni biseri odlično su se složili sa teksturom pletiva i svim bojama. Dok u spoju s basic modelima poput oversized džempera stvaraju trendi izgled, u kombinaciji s finim pletivom perle dodatno naglašavaju njihov elegantan karakter. Osim kao dekorativni modni detalj, biseri su se ponovno našli u ulozi najelegantnijih gumba na trendi modelima kardigana.

Najbolje modele iz high street i high end kolekcija koje već možete pronaći u omiljenim trgovinama, dodati u svoju jesensku garderobu i nositi cijele zime izdvojili smo u nastavku.

journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain