Sok od tri sastojka koji će vam poboljšati vid i detoksikaciju jetre


Priprema vlastitog soka od povrća kod kuće korisna je iz više aspekata. Lako je, jeftino, a da ne spominjemo koliko je zdravo. Prirodni sok od povrća može učiniti čudesa i djelotvoran je protiv upala u vašem tijelu.

Međutim, za one od vas koji su spremni živjeti zdravije, postoji obilje recepata za sokove koji su ukusni, jednostavni i visoko hranjivi. Donosimo jednostavan recept za sok pod nazivom jugo tres en uno (tri u jednom soku). To je ukusno, osvježavajuće, pomaže protiv upale, a trebat će vam samo naranča, repa i malo mrkve.

Sastojci:
4 naranče
1 repa
2 mrkve

Neobavezno: 1 žlica meda, tekuće stevije ili bilo koji prirodni zaslađivač po vašem izboru

Upute:
Oprati, oguliti, i / ili pripremiti naranče, repu i mrkve. Stavite naranče, repu i mrkve u sokovnik. Ako želite, dodajte prirodni zaslađivač. Poslužite odmah. Ovaj recept ne bi trebao potratiti više od 5 minuta vašeg vremena. Naravno, možete promijeniti koliko naranče, repa ili mrkve želite koristiti u receptu. Možete zamijeniti naranče s celerom, koji je pakiran s vitaminom C, ali niske razine šećera. Također, da biste smanjili utjecaj na šećera u krvi, konzumirajte napitak neposredno prije obroka pa će to ograničiti otpuštanje glukoze u vašoj krvi.
dnevno.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain