ZIMSKE DEKORACIJE IPAK SU NAJLJEPŠE


Iako su temperature sve niže, atmosfera u vašim domovima zasigurno je sve toplija. I to ne samo zbog užarenih radijatora i kamina već i zbog lijepih detalja u uređenju interijera koji prostor čine oazom za uživanje. Mekane dekice, prekrivači i tepisi, lampice, svijeće, sve je to dio posebnog zimskog dekora koji unosi radost u svaki dan.

Prostor uvijek djeluje toplije uz pažljivo birano osvjetljenje koje je najljepše tijekom hladnih jesenskih i zimskih mjeseci kada je dan sve kraći, a tada večeri postaju predivne uz tisuće lampica.

Svako doba godine nosi posebnu estetiku koja čini da se osjećamo posebno, no zimske dekoracije ipak su najljepše. Zbog njih ćemo se osjećati sretnije, a i svojim šarmom zagrijavaju naše misli i utječu na pozitivnu energiju.

Kombiniranjem zimskih boja, ukrasa i motiva vrlo ćemo jednostavno interijer pretvoriti u prostor u kojemu ćemo obožavati provoditi vrijeme.

Uz malo maštovitosti možemo klasičnim komadima koji čine naš prostor ugodnim, dodati i kreativni pomak pa će prostor postati stiliziran, a tako i idealan za cosy druženja. Čak je i uživanje u samoći u lijepo uređenom prostoru puno ljepše i ugodnije.Šalica čaja ili tople čokolade na udobnoj sofi neutralnih boja i u prostoru ukrašenom staklenkama sa svijećama ambijent je koji priželjkujemo.

Mirisi, boje i materijali u znaku zime vrlo nas lako mogu razmaziti. A zašto si to ne priuštiti barem tijekom hladnih mjeseci kada nam je nježnost i toplina uistinu potrebna.

VJENČIĆI I PRIRODNI MATERIJALI
Adventski vijenac prepun je simbolike i tradicije i prava je rijetkost da se ne nađe u domovima u predblagdansko vrijeme čak i kod onih osoba koje nisu vjernici. Njegova estetika je toliko privlačna da će vrlo često upotpuniti zimski dekor u gotovo svakom interijeru. No, adventski vijenac ne mora nužno biti jedini vijenac koji će ukrasiti vaš prostor. Poigrajte se grančicama, zelenilom ili ispletite sami svoju zimsku dekoraciju i pretvorite interijer u zimsku idilu. A mirisi zimzelenih grančica učinit će vaš prostor neodoljivim.Kombinacija zelenila i drveta kao prirodnih materijala uvijek je dobrodošla u prostoru jer daje osjećaj povezanosti s prirodom, opušta nas i čini prostor stiliziranim. Češeri, orasi i suho voće svaki stol čine tako čarobnim.
SVIJEĆE I LAMPIONI
Za pravi zimski ambijent potrebno je svjetlosti i još malo svjetlosti. Kombinacija bijele boje koja se savršeno uklapa u zimsku maglicu i snijeg, učinit će da se osjećate kao da ste usred zimske bajke.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain