Najpopularniji ruž ove zime s trona je skinuo matirane ruževe


...ne, nije mat! Ove zime nosi se jedna sasvim drugačija vrsta ruža i već ju obožavamo.

Već nekoliko godina za redom stalno slušamo, čitamo i gledamo o mat ruževima. Otkako su matirani ruževi postali hit u beauty industriji, nismo ih prestale nositi. Štoviše, čini se kako su tekući ruževi uvelike zamijenili klasične, tradicionalne ruževe jer su dugotrajniji i podatniji na usnama. Međutim, ove zime došlo je do malih beauty promjena... I svidjet će ti se!

Ove sezone u prvi plan su stigli ruževi sjajnog završetka, koji nude najbolje od oba svijeta ako smijemo primijetiti: imaju pigment, imaju sjaj i još k tome hidratiziraju. Zašto su odlični zimi? Zato što čuvaju usnice od hladnih uvjeta, a i dalje su savršene za svaki blagdanski party na koji ideš ove sezone.

Catrice Ultimate Shine, Maybelline Color Sensational Shine Compulsion, L'Oreal Color Riche Shine Lipstick

 Još jedan plus sjajnog ruža je i izgled punoće koji ostavljaju na usnama. Naime, starenjem i gubitkom kolagena se stanjuju i usne te bi žene s godinama svoje mat ruževe polako trebale zamijeniti onim sjajnima. Sjajni ruževi usnama daju punoću i sjaj; nježnije varijante su idealne za dan, dok su tamne i one intenzivnije savršene za jedan noćni look.

Tom Ford Beauty, YSL Rouge Volupte Shine, Burberry Beauty Kisses

Glossy je očito look koji ćemo nositi na cijelom licu i to osim na usnama i na obrazima i na očima. Slobodno kombiniraj look sjajnih usana sa glossy očima i pokaži svoje umijeće eksperimentiranja beauty trendovima. Mat usne bi u 2019. mogle pasti u zaborav, a zapamti da smo ti prve rekle s kojim se ružem trebaš počastiti za Božić...
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain