Nikad ne govori "Jednog Dana"....


Bez obzira što radite kako bi manifestirali stvari koje želite u svom životu, uvijek je korisno slušati savjete stručnjaka – a ne samo one koji se specijaliziraju za Zakon privlačenja.

Ove 24 tajne vrhunskih životnih trenera mogu vam samo pomoći da nadvladate prepreke ili se pomaknete jedan korak bliže postizanju vaših snova.

1. Kad god vam se čini da je nešto pošlo po zlu, zapitajte se “što je dar u ovome za mene?” i izazovite se da svaki put napišete barem jedan odgovor.

2. Ako ste pod stresom zbog stvari za koje znate da nisu doista bitne, pišite o tome barem pet minuta, a zatim pokidajte papir bez da ga pročitate, piše The law of attraction.

3. Slušajte svoje tijelo kako bi shvatili što dobro funkcionira u vašem životu, a što ne. Osjećaji tjeskobe, stezanja i sreće povezani su sa stvarima koje snižavaju vašu vibraciju – ali kada je vaše tijelo lagano, brzo i fleksibilno, radite nešto što povećava vašu vibraciju.

4. Tjedan dana zapisujte sve ono za što vam drugi zahvaljuju. Kada pogledate popis, vidjet ćete svoje jake strane i talente koje često uzimate zdravo za gotovo, dobivajući dodatan uvid u vašu istinsku svrhu.

5. Ne morate pokušati biti dobri u svemu – pronađite svoje snage i strasti i usredotočite se na tu energiju.

6. Spoznajte svaki osjećaj koji vam se pojavi, čak i one neugodne. Svi oni nas nečemu uče, stoga ih nemojte blokirati ili odbaciti.

7. Nema “pravog načina” reagiranja na gubitak. Bilo da tugujete za osobom, odnosom ili prilikom, svaki put će biti drugačije. Dopustite da bude tako i budite suosjećajni prema sebi.

8. Svaki put kad osjetite potrebu da nešto promijenite, zapitajte se može li se nešto stvarno promijeniti. Ako ne, pokušajte otpustiti i usredotočite se na nešto na što možete utjecati.

9. Kada uhvatite sebe kako govorite “što ako?” i stvarate scenarije katastrofe, izazovite sebe da generirate i najbolje moguće scenarije. Često su oni mnogo vjerojatniji – i usredotočavanjem na njih pomažete da se i pretvore u stvarnost.

10. Ako ne možete donijeti velike odluke u životu, to je vjerojatno zato što još niste identificirali svoje krajnje odredište.

11. Nemojte reći “jednog dana” – određivanje konkretnog datuma ili vremenskog okvira je jedini način da se osigura uspjeh.

12. Izbjegavajte pogrešku razmišljanja da ste vi vaše ponašanje. Na primjer, vi ste osoba koja se ponašala na lijeni način jer niste slijedili principe zdrave prehrane – ali vi niste lijen čovjek. Ova vrsta preoblikovanja naglašava vašu moć da promijenite nešto.

13. Ako ste neinspirirani ili nemotivirani, pokušajte preraspodijeliti namještaj u vašem uredu ili kući za trenutnu promjenu perspektive.
14. Odgovorite na neizvjesnost ili nejasnoću znatiželjom, a ne kritikom – to vas potiče na stvaranje produktivnih rješenja, umjesto da se fokusirate na apsolutnu negativnost.

15. Ako želite poštovanje, pronađite nešto vrijedno u drugoj osobi i usredotočite se na to (u vašem umu) dok razgovarate s njom. Podsvjesno ćete iskomunicirati vaše poštovanje i privući ga zauzvrat.

16. Ostajanje u zoni udobnosti neće dovesti do ničeg drugog osim do osrednjosti. Pokušajte pronaći jedan od načina da izađete iz te zone svaki dan.

17. Prestanite govoriti “trebam” i počnite govoriti “želim”. To mijenja cijeli fokus na energiju, poticaj i optimizam, te se istovremeno odmičete od obveze, pritiska i krivnje.

18. Prakticirajte biti sami i naučite kako uistinu uživati ​​u vlastitom društvu.

19. Umjesto da odgađate stvari koje vas zabrinjavaju, odmah ih napravite. To vas oslobađa od napetosti i potiče osjećaj olakšanja koji vas nosi kroz ostatak dana.

20. Ako želite nešto, znajte da vi morate nešto učiniti da to dobijete. U svakom slučaju prihvatite podršku obitelji, prijatelja, kolega, terapeuta ili životnog trenera, ali prihvatite to da oni ne mogu “popraviti” vaš život umjesto vas.

21. Nikad ne zanemarujte snove koje noću sanjate. Često daju odgovore na pitanja koja vas muče tijekom dana, tako da vrijedi ujutro odvojiti trenutak kako bi razmislili o njima (ili ih možete zapisati).

22. Vaš jutarnji ritual postavlja ton za sve što dolazi, stoga ga pažljivo dizajnirate i provjerite je li to pozitivno, zdravo i produktivno.

23. Povremeno se izolirajte od vijesti ili odredite vremensko ograničenje izloženosti. Važno je biti obaviješten o svjetskim aferama, ali ne nauštrb vašeg blagostanja.

24. Kada vam netko kaže da ste “pretjerani” na neki način u nečemu (npr. “Previše organizirani” ili “previše zabrinuti”), to zapravo označava vaše prirodne talente. Shvatite da vaši kritičari jednostavno pokušavaju nadoknaditi svoje slabosti.
tajna-univerzuma.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain