Ova 4 znaka 2019. će biti godina velikih promjena


Vrijeme je novogodišnjih odluka i gotovo sve od nas planiramo nešto promijeniti ili se riješiti nekih starih navika

Sljedeće godine ćeš smršavjeti pet kilograma, redovito ići u teretanu, napokon ćeš počistiti sve ormare i baciti ili pokloniti hrpu odjeće i obuće koju godinama gomilaš, a i vrijeme je da prekineš vezu koja te muči već dugo vremena? Ali, s promjenama ne ide baš uvijek onako bismo to željele. Na neke možemo utjecati, a neke će se dogoditi jer su zapisane u zvijezdama. Ova četiri znaka očekuju velike promjene u 2019. godini – nabolje!

Jarac
2019. godina bit će fenomenalna godina za jarca! Osobito mu se smiješi poslovni uspjeh, a i sljedeće će godine osobe rođene u znaku jarca pronaći hrabrosti isprobati nove, lude stvari. Ovaj će horoskopski znak biti motiviran kao nikada i apsolutno je spreman za promjene.

Ovan
I ovnovima zvijezde predviđaju puno promjena. Osobe rođene u ovom znaku konačno će preuzeti inicijativu. Njima će se puno toga pozitivnoga dogoditi 2019. - na poslu i u privatnom životu. Oni u vezi će doživjeti preporod, a solo ovnovima smiješi se nova ljubav.

Lav
Lav je poznat po tome da ima oko sebe puno prijatelja te da uživa kad je u centru pažnje. Rijetko radi planove – živi iz dana u dan te gotovo nikada ne razmišlja o budućnosti. To će se promijeniti 2019. godine. Lav će razviti novo, zdravo samopouzdanje te će početi konačno dugoročnije razmišljati i mijenjati stvari.

Vaga
Uravnotežene, izjednačene i uvijek orijentirane na dobrobit drugih – takve su obično vage. To ponekad može biti naporno te trošiti puno energije, jer osobe rođene u ovom znaku rijetko misle na sebe. Međutim, to će se 2019. godine promijeniti. Vage će krenuti novim putem – poslovno i privatno. Osim toga, ovaj će znak biti aktivniji te će pronaći nove mogućnosti da se konačno napuni energijom.
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain