Ovih blagdana vlada baršun


Komadi od pliša nikako nisu rezervirani samo za večernje izlaske, nego ih možete vrlo lako nositi u svakodnevnim prigodama

Osim sveprisutnih šljokica, baršun je definitivno materijal u koji se iznova zaljubljujemo svake zime, a osobito za vrijeme blagdana.
Ovaj glamurozan materijal idealan je za sve robne skupine u našem ormaru, dakle, nije samo rezerviran za haljine. Jednako je efektan i na tenisicama, čizmama, torbama, jaknama... Donosimo nekoliko razloga zašto je ovaj predivan materijal savršen zimski izbor, ali nismo zaboravili niti na modne prijedloge iz trgovina.Prednosti baršuna su mnoge:

POŽELJAN U SVIM PRIGODAMA
Komadi od pliša nikako nisu rezervirani samo za večernje izlaske, nego ih možete vrlo lako nositi u svakodnevnim prigodama. Jednako je poželjan za poslovne kombinacije, kave i šetnju s prijateljicama, kao i za ručak s poslovnim partnerima. Osobito je efektan ako ga odaberete nositi u ponoćno plavoj boji ili bordo nijansi, a tijekom blagdana ne zaostaje niti nijansa tipična za božićno vrijeme – smaragdno zelena.

MODNI DODACI
U slučaju da vam se baršun zaista sviđa, a niste dovoljno hrabri nositi ga na odjeći, za vas postoje mnoge manje upečatljive alternative poput nošenja pliša na torbama, tenisicama, remenju, a jakne od baršuna mogu biti prava zimska poslastica.

NEMA VIŠE HLADNOĆE
Uz baršun, zimi vam definitivno više neće biti hladno jer osim što izgleda vrlo glamurozno, on je materijal koji je zaista topao, stoga je on idealan izbor za sve žene koje su zimogrozne, a istovremeno vole raskoš u svojoj garderobi.SPORTSKI STIL
U slučaju da volite ovaj materijal, a niste tip od haljinica i suknji, već više naginjete klasici i sportskom stilu, jakne i sakoi od baršuna savršen su izbor za vas. Ne brinite za kombiniranje jer se takvi komadi slažu s većinom ostalih klasika, popust poslovnih hlača na crtu ili jednostavnih traperica.

SAMT
Još jedna varijanta baršuna je rebrasti baršun ili popularnije – samt. Ove sezone, samt je oživio u velikom stilu. Ohrabrite se i iz ormara slobodno izvucite stare samt hlače. Ako su trapez kroja, još bolje jer je takav komad apsolutni must have ove zime.
zena.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain