Pulover haljine: Ove zime veoma poželjan odjevni komad


U kolekcijama omiljenih brendova i ormarima popularnih trendseterica svoje mjesto ponovno su pronašle pulover haljine koje obožavamo zbog njihove lakoće kombiniranja

Kolekcije za jesen donijele su nove trendove i istaknule nekoliko novih 'it' komada koji osvježavaju našu garderobu i svakodnevne kombinacije. No, nekim komadima se uvijek iznova vraćamo. Tako se između omiljenih klasika i basic modela i ove hladne sezone visoko na listu favorita smjestila omiljena nam pulover haljina.

Istovremeno jednostavna za kombiniranje, a dovoljno upečatljiva da osvježi i začini svaki jesenski look, pulover haljina postala je neizostavni dio ženske garderobe u jesenskim i zimskim mjesecima. Osim toga, uz ovaj odjevni komad trebaju ti još samo kaput i čizme ili tenisice i spremna si u trenu - bilo da je riječ o danima kada nemaš inspiraciju što odjenuti ili o formalnijim prigodama.
Kako bismo ti olakšale potragu za ovim svestranim modnim komadom, izdvojile smo nekoliko naših favorita iz aktualnih kolekcija high street brendova. Puno odličnih modela pulover haljina pronašli smo u H&M-u, Zari, Mangu i Stradivariusu. Osim izbora koji nude različiti krojevi, jesenske pulover haljine donose jednaku raskoš izbora i kad govorimo o bojama i uzorcima. Chic modeli čekaju te u nastavku:

S lijeva na desno: H&M; Zara; H&M

S lijeva na desno: Zara; Stradivarius; Mango
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain