Tyra Banks: Često su me zadirkivali i zvali ružno pače


Jedna od najljepših žena svijeta, glumica, voditeljica i autorica Tyra Banks, nije oduvijek bila ovako samopouzdana kao što je danas. Vršnjaci su je u djetinjstvu često zadirkivali zbog izgleda, a čak je i nosila nadimak “ružno pače”.

Zvuči nevjerovatno, ali Tyra je bila izrazito nezadovoljna izgledom.

– Kada sam bila mlada, jednog sam ljeta izgubila mnogo kilograma. Bila sam tužna i depresivna jer nikako nisam uspijevala vratiti izgubljenu težinu pa sam se svaki dan gledala u ogledalo i nazivala odvratnom. Nikoga nisam gledala u oči i loše sam se osjećala zbog svog tijela. Postala sam asocijalna – rekla je za časopis The People.

Kada se napokon odlučila trgnuti i ostaviti iza sebe depresivnu fazu, posvetila se učenju i školi kako bi zaboravila svoje nesigurnosti.

Danas je Tyra skroz druga osoba, puna samopouzdanja i ljubavi prema sebi. U jednom je intervjuu izjavila kako obožava svoj izgled te kako si je najljepša u potpunosti gola.

Banks je svjetsku slavu stekla hodajući glamuroznim pistama branda Victoria’s Secret kada je postala i jedna od najplaćenijih manekenki.
zene.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain