Usklađeni i zagrljeni: Jennifer provela Božić sa seksi dečkom


Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografije s ovogodišnje proslave blagdana. Naime, ovaj Božić odlučila je provesti s obitelji i dečkom, inače umirovljenim i uspješnim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (43).

Povodom Božića, sretan par čak se i modno uskladio pa su tako nosili identične crvene pidžame što je potpuno oduševilo njihove obožavatelje.Jennifer i Alex u vezi su od ožujka prošle godine, a svoju ljubav vrlo rado pokazuju na društvenim mrežama. Nisu među onim parovima koji svoju vezu skrivaju od javnosti, a u medijima često govore o svojoj ljubavnoj sreći. Već neko vrijeme žive zajedno u New Yorku, a također se šuška da bi se par uskoro mogao i zaručiti.

To nijednome od njih ne bi bio prvi brak. Naime, pjevačica iza sebe ima već tri propala braka, dok je Rodriguez u braku bio 'samo' jednom. Iz prvog braka s Cynthijom Scurtis (45) ima dvije kćeri, a Jennifer je s njegovim kćerima iznimno bliska i igra veliku ulogu u njihovu odgoju.

24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain