Zadnjih dana se najviše priča o ovom make up proizvodu.... Pogledajte i zašto!


U posljednjih nekoliko godina, jedan od najprepoznatljivijih make up proizvoda unutar beauty industrije postale su Naked palete brenda Urban Decay. Prva, originalna, koja je postala apsolutni bestseller među paletama, na tržištu se pojavila 2010. godine s jednostavnim nazivom Naked. Upravo je ona pokrenula trend pakiranja sjenila za oči u palete s kojima na jednome mjestu imate sve za stvaranje lijepog, prirodnog ili zavodljivog smokey eye looka na kapcima.

Obitelj Naked paleta s godinama je postala još bogatija i raznovrsnija i ove smo se godine morali oprostiti s onom paletom s kojom je sve započelo, a koja je prodana u impresivnih 30 milijuna primjeraka. Osnivačica brenda Urban Decay Wende Zomnir najavila je njeno povlačenje s tržišta i pojasnila kako će njenu prazninu popuniti mnoge nove atraktivne Naked palete. Najviše se pričalo o nasljednici – Urban Decay Naked Cherry paleti s neodoljivim tonovima ružičaste boje, koja je u listopadu stigla i na naše tržište, a prije nje veliki uspjeh ostvarila je Naked Heat paleta, s raskošnim bakrenim nijansama.

@sephoraportugal

Razloga za nedostajanje originalne Urban Decay Naked palete moglo bi biti još manje s početkom 2019. godine. Naime, društvene mreže ovih dana bruje o novoj paleti ovog poznatog make up brenda, koja će se zvati Naked Reloaded i s obzirom na teasere, čini se da je samo pitanje vremena kada će ju Urban Decay i službeno najaviti kao svoje novo lansiranje.

@makeuphuntersnews

URBAN DECAY NAKED RELOADED
Instagram fotografije otkrivaju kako će paleta izgledati izvana i iznutra, gdje brončana kutija krije ukupno 12 nijansi, četiri veće i osam manjih. Naked Reloaded nam donosi neke nove neutrale za oči, a paleta započinje ‘nude’ i tonovima boje šampanjca, prelazi preko ‘it’ boje 2019. godine – koraljne, te se dalje kreće prema zemljanim tonovima. Miks je ovo mat i shimmerastih sjenila, pa ne sumnjamo da će uz ova zanimljive, a opet neutralne boje i finiše biti moguće kreirati bezbroj efektnih make up kombinacija na očima.

journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain