Model torbe koji će vam trebati ove zime

Jedan od najpoželjnijih modnih dodataka u životu svake žene zasigurno je torbica. Osim što nam je bitno da bude praktična, također želimo da izgleda i elegantno i da pristaje uz svaki outfit.

Ako ste malo pregledavali ponudu torbica u trgovinama high street brendova, onda ste zasigurno primijetili da se  ove zime osobito ističe jedan model a to je torba s lancem.

Tzv. 'cross body' torbice ove su sezone apsolutno zavladale svijetom mode, a trendseterice ih obožavaju. Riječ je o modelima koji su vrlo elegantni i sofisticirani pa imaju moć transformirati i onaj najobičniji outfit.
  Jednostavne cross-body torbice na dugom lancu izgledaju neodoljivo i pristaju uz svaku kombinaciju, a najčešće dolaze u crnoj boji. Ističu se i prošiveni modeli te životinjski uzorak, koji je ove sezone izuzetno popularan.
A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Torba s lancem je svevremenski model čija popularnost nikad ne blijedi, a ove se zime istaknula kao jedan od najtraženijih modela. Njezina posebnost leži i u tome što je prikladna jednako za dnevne, kao i za večernje kombinacije.
A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

 zena.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain