Najseksepilnije osobine svakog znaka.... Lavovi su šarmeri, a Rakovi brižni!


Svaka osoba ima onaj neki "x faktor" koji je čini posebnom. Ima ga zato i svaki horoskopski znak. Naime, seksepil ne mora nužno biti povezan za izgled nego to može biti neka sasvim svakidašnja osobina koja je kod određenog znaka posebno izražena.

Vaga
Osjećajne Vage krasi velika dubokoumnost. Iako im treba poprilično puno vremena kako bi se nekome povjerile, kada jednom pronađu prave prijatelje, njih se čvrsto drže. Vage obožavaju dominantne osobe jer se uz njih osjećaju zaštićeno i ranjivo. Jako su dobri prijatelji i uvijek su spremne pomoći.

Škorpion
Drski Škorpioni na prvu će vas privući svojom mističnosti. Život uz njih pravi je vrtuljak, ali barem vam nikada neće biti dosadno.

Strijelac
Strijelci obožavaju druge obasipati velikom ljubavi. Vrlo su otvoreni, iskreni i odani i to ih čini jednim "cijelim paketom" koji svako priželjkuje u životu. Ipak, ako ih povrijedite, vrlo vjerojatno će vas u potpunosti izolirati iz svog života.

Jarac
Najsmireniji od svih, Jarčevi će vas oduševiti svojim strpljenjem i čvrstim stavovima. Iza hladne vanjštine krije se veliko srce do kojeg se isplati doći. No Jarci su skloni nepovjerenju pa ako vas jednom uhvate u laži, znajte da su zauvijek završili s vama.

Vodenjak
Vodenjaci nisu ni svjesni koliko su seksepilni i šarmantni, što ih čini izuzetno privlačnima. Ipak, zbog nedostatka samopouzdanja stalno će propitkivati vaše namjere.

Ribe
Osobe rođene u znaku ribe poznate su po svojoj spontanosti. One slijede svoju intuiciju u svakom trenutku i dopuštaju joj da im ukazuje na pravi put. Ribe su odlični ljubavnici, ali samo ako im omogućite potpunu dominaciju.

Ovan
Osobe rođene u znaku Ovna poznate su po svojoj strastvenosti. Vrlo su samostalni i šarmantni, a svoje potencijalne partnere najbolje osvajaju svojom strastvenošću kako prema intimi, tako i prema poslu i svojim ciljevima.

Bik
Zna se da su Bikovi najbolji vođe kojima je savršenstvo jedino što prihvaćaju. Njima je uspjeh duševna hrana što ih čini vrlo privlačnima. Bikovi se obožavaju brinuti o drugima i razmaziti ih sitnicama, ali i luksuznim darovima.

Blizanci
Iako ih se često opominje zbog njihove tendencije za muljanjem i laganjem, Blizanci su veliki mudraci pa je njihova inteligencija njihov najveći afrodizijak. Također su vrlo spontani pa je i njihova nepredvidivost vrlo privlačna.

Rak
Rak je vrlo emotivan horoskopski znak što ga čini ranjivim i brižnim u istom trenutku. Briga i ljubav Rakova prema drugim ljudima je toliko velika da vas odmah privuku svojom dobrotom i pozitivnom energijom.

Lav
Lavovi su veliki šarmeri. Njihova nevjerojatna energija i dobroćudnost privući će vas na prvu, a neće vam zasmetati niti njihov izraženi egoizam zbog kojeg stalno iziskuju komplimente.

Djevica
Uz Blizance, Djevice su svakako najinteligentniji znak. Veliki su perfekcionisti i nikada ne ostavljaju nedovršen posao. Uz to, veoma su odani i prijatelji i partneri pa ih jako povrijedi kada se prema njima odnosite s nepoštovanjem.
index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain