Ove 4 boje svake zime izgledaju vrlo elegantno


Kupuješ li svake zime određene nijanse odjeće? Možda već instinktivno nosiš bezvremene zimske boje, a ako ne, nije kasno da upotpuniš ormar kojim takvim komadom

Jesen povezujemo sa zemljanim tonovima te dominiraju zagasite boje u kombinaciji sa jakim nijansama žute i zelene boje. Kad je zima u pitanju neki od tih trendova se nastavljaju - zimu ne povezujemo samo s hladnim tonovima. Ima i toplih, a to pokazuju i 4 boje koje su svake godine najelegantnije.

BORDO/BOJA VINA
Ova boja garantira luksuzan izgled koji je uvijek dobar izbor za svakodnevne prilike zimi, ali i za proslave. To je boja koja je u isto vrijeme i topla i dramatična, ali i elegantna i zavodljiva. Možemo reći da je jedna od bezvremenskih vladarica tijekom zime. Jednostavno ju je kombinirati jer se slaže s većinom drugih boja pa ćeš tako imati mnogo prostora za kreativnost.

SIVA BOJA
Siva se smijestila između dvije ne boje, crne i bijele, i postala naš favorit, pogotovo u zimskim danima. Neutralna je i klasična, a svijetlije nijanse će nas i "rasvjetliti". Siva boja će se lako složiti sa svakim komadom iz garderobe za hladnu sezonu i savršeno nadopuniti zimsku paletu boja i uzoraka.

BOJA TAMNE ČOKOLADE
Kod odjeće ove boje ključno je da pronađeš što tamniju nijansnu, a ako ti i ostatak kombinacije bude u sličnim tonovima, dobit ćeš potupuno izbalansirani zimski look. Ova boja lijepo i toplo izgleda ako se kombinira i sa svjetlijim nijansama poput boje karamele i kikirikija.

BOJA SENFA
Ovu nijansu možemo nazvati hrabrom. Odlična je za osvježavanje sivila koje vani vlada, ali i našeg stajlinga u zimskim mjesecima. Iako izgleda kao neobičan izbor, ova boja će transformirati svaku odjevnu kombinaciju. Zbog svoje specifične nijanse zimskim danima dodaje dašak jeseni...
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain