Pjevačica Celine Dion proživljava novu mladost sa 16 godina mlađim plesačem s kojim je potvrdila vezu


Tri godine nakon smrti voljenog supruga Renéa Angélila, slavna kanadska pjevačica Celine Dion ponovo ljubi, što je u Parizu, na aktualnom tjednu mode pokazala izmjenjujući nježnosti sa 16 godina mlađu plesačem za kojeg se već neko vrijeme vjeruje da se intenzivno druži s pjevačicom. Pogledi i dodiri sada su rekli sve….

Sredinom siječnja ove godine protekla je treća godišnjica od smrti Renéa Angélila, slavnog kanadskog diskografa i supruga još slavnije kanadske pjevačke dive Celine Dion, koji je u 74 godini, nakon 20 godina braka, zauvijek napustio shrvanu pjevačicu.

Poznato je koliko je njihova ljubav bila snažna pa je svijet s nestrpljenjem očekivao vidjeti hoće li se pjevačica više ikada naći u zagrljaju drugog. A da se nešto takvo doista i zbiva, posljednjih su mjeseci nagađalo po kuloarima, kada se intenziviralo druženje pjevačice i 16 godina mlađeg atraktivnog plesača Pepea Muñoza.

No nagađanja dosad nisu bila potvrđen, sve dok se par nije zajedno pojavio na nekoliko revija pariškog tjedna mode, a tamo jednostavno nisu mogli sakriti zaljubljenosti.

Naime, kako javljaju mediji, Celine Dion i Pepe Muñoz iz prvih su redova, sretni pratili reviji i pritom nisu skrivali očitu bliskost. A da joj ljubav čini se itekako godi, pokazala i pjevačica i svojim modnim odabirom, jer se za pojavljivanja pojavila u nikad atraktivnijim, mladenačkim izdanjima, koja se poprilično razlikuju od dosad viđanih kombinacija, koje je modni svijet često gledao sa zadrškom.A ovoga puta i taj je ‘posao’ odradila bez greške, pojavivši se u modernom sjajnom zlatno-srebrnom odijelu te šljokičastom izdanju u crnoj haljini s dubokim prorezom, a koje je otkrile svu divnu eleganciju.


Izvor: cover.style

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain