SAVRŠENE STREET STYLE KOMBINACIJE ZA SIJEČANJ

Nakon raskošnih komada u kojima smo proveli blagdansku sezonu, početak nove godine u naše svakodnevne kombinacije unijet će svježinu neutralnih tonova i jednostavnih silueta. Baršun, čipku i šljokice siječanj će zamijeniti toplim pletivom, ugodnim pamukom i ležernim traperom.

U zimskim kombinacijama za siječanjske dane vratit ćemo se jednostavnosti  spoja naših omiljenih zimskih klasika. Od bijelog pulovera do omiljenih traperica i šalova velikih i toplih poput deke, od bijele košulje do poslovnog odijela u crnoj boji ili u kariranom uzorku, jednostavnost je ključ uspješnog početka još jedne uzbudljive modne godine.Kako bi razbili monotoniju i sivilo zimskog ormara, modni dodaci i na početku 2019. godine odigrat će ključnu ulogu. Visoke bijele čizme ili modeli koje krase životinjski uzorci, šarmantna svilena marama i decentni, ali efektni komad nakita bit će savršeni začin koji će istaknuti i najjednostavniju kombinaciju. Osim razigranih modnih dodataka, zvijezde ulične modne piste savršeni upečatljivi komad za siječanjske kombinacije pronašle su u toplim kaputima s karamterom koje su ukrasile raskošne teksture, grafički uzorci ili neočekivani detalji.
  
I dok su brojne trendseterice prvi dan siječnja dočekale  na idiličnim plažama u toplijim krajevima, one koje su se zadržale na hladnom asfaltu za prve dane u novoj godini ponudile su odlične outfit ideje u kojima smo već pronašli inspiraciju za svaki dan u mjesecu siječnju.

journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain