Svi su ludi za skijaškim puloverima, a jedan Zarin već je osvojio modne blogerice


U vrijeme oko Božića svi su poludjeli za ugly puloverima, no ako ste mislili da će doba tih specifičnih odjevnih komada brzo pasti u zaborav, u krivu ste, jer su sad pak svi poludjeli za skijaškim puloverima. Jedan poseban iz Zare već je osvojio Instagram, a kako ih modne blogerice nose i s čim ih kombiniraju, pogledajte u nastavku…

Mislite li da su topli, šareni, skijaški puloveri rezervirani samo za skijanje i skijaške staze? Ne i 2019. godine! Ako je suditi prema Instagram feedovima brojnih zaljubljenica u modu, nakon ugly božićnih upravo su skijaški puloveri sada postali novi must have. I zato ne čudi da i je jedan posebno divan iz Zare postao toliko popularan da bi, svaka koja ga želi, doista morala požuriti kako bi ga i sama mogla imati u svojoj kolekciji.A iako su sami po sebi šareni i osebujni, modno nasljeđe koje smo prenijeli iz 2018. godine, a koje slavi naoko nespojive kombinacije, nastavlje se i s njima, pa ih modne blogerice već savršeno stapaju uz druge šarene motive. Od točkica, prugica, cvjetića, kariranog uzorka i razigranih boja – samo da je što šarenije i što neskladnije.

Uostalom, uvjerite i sami te se zaljubite u ove lude zimske kombinacije, a kad i vas potom obuzme ski manija, u nastavku provjerite o kojem se to Zarinom primjerku toliko priča.
I sada, kada ste i same uvjerile da skijaška moda više doista nije rezervirana samo za planine i skijaške staze, provjerite tu divnu Zarinu ponudu.
S toliko boja i zimskim motivom, pulover već sada mami na obilje različitih kombinacija kojima ćete kroz cijelo zimsko razdoblje biti u trendu na mnoge načine.No, ako mislite da su skijaški puloveri tek sada postali slavni i popularni, moramo podsjetiti da je taj udoban zimski komad odjeće zapravo oduvijek bio u trendu, pa se tako možemo sjetiti nekoliko slavnih osoba na koje smo čak i navikli viđati ih u njima.

Primjerice, slavnu britansku manekenku Twiggy čiji je skijaški pulover svojedobno bio i jedan od njezinih zaštitnih znakova, a i naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić mnogo je već puta pokazao da mu je upravo topli ski pulover uobičajena ‘radna uniforma’.
A sada će ga odjednom svi kopirati…
cover.style

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain