Tattoo linija: Nešto novo od Avon-a!


Avon donosi nešto potpuno novo u svojoj make-up kolekciji. Avon Lip i Brow Tatoo novi su proizvodi iz Avon mark. linije make-up proizvoda.

O čemu se radi?

U vrijeme ubrzanog života, punog obaveza i stresa posebna pažnja se posvećuje praktičnim rješenjima. Upravo jedno takvo rješenje su i najnoviji make-up proizvodi iz popularne mark. linije kozmetičke kompanije Avon. Sloboda koju nosi ova linija proizvoda je nešto čemu neće odoljeti one dame koje jednostavno nemaju vremena za stalne popravke svog make-upa.Avon mark. Lip Tatoo 2u1 olovka za usne je dugotrajna olovka koja služi kao olovka i ruž za usne, te vašim usnama daje intenzivnu boju koja traje tokom cijelog dana. Tanki vrh služi za precizno iscrtavanje usana, dok deblji kraj služi za popunjavanje usana bojom koja je obogaćena formulom koja ne isušuje usne. Ovaj proizvod dolazi u osam neodoljivih nijansi.

Avon mark. Tattoo olovka za usne

Avon mark. Brow Tatoo olovka za obrve je precizna olovka koja će vam obezbijediti izgled obrva kao iz salona i to u nekoliko jednostavnih pokreta. Jedinstveno kreirana olovka pri nanošenju imitira prirodni rast i izgled obrva kako bi one izgledale što prirodnije. Inovacija kojoj nećete odoljeti donosi i dugatrajnu boju koja će trajati tokom cijelog dana. Ovaj proizvod dolazi u tri prirodne nijanse.

Avon mark. Brow Tatoo olovka za obrve
ljepotaizdravlje.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain