USKORO: U travnju stiže novi erotski roman autorice E.L.James


Trilogija koja je proslavila Eriku Leonard James prvi put je izdana 2012. godine, a sastoji se od romana ''50 nijansi sive'', ''50 nijansi mračniji'' i ''50 nijansi slobodniji''. Vrlo brzo nakon objavljivanja, zauzela je prvo mjesto na listi najprodavanijih knjiga, a romane je 'Universal Studio' pretočio na filmsko platno s Dakotom Johnson i Jamie Dornanom. 

Knjiga stiže u travnju
Filmovi su brzo nakon prikazivanja dobili etiketu 'pornografije za mame' te su privukli uglavnom žensku publiku, ali su i potaknuli raspravu o granicama između erotike i prizora emocionalnog ili seksualnog zlostavljanja. Još uvijek se ne zna je li u planu i ekranizacija nove knjige, no ono što se o njoj zna je da će se zvati 'The Mister' i na police knjižara u Velikoj Britaniji i Sjeveroj Americi stiže 16. travnja ove godine. A vjerojatno ni publika u Hrvatskoj neće dugo čekati na svoj prijevod.

Aristokrat i mlada glazbenica
The Guardian piše kako se najavljuje kao 'Pepeljugina romansa za 21. stoljeće', a radnja se odvija u Londonu i u istočnoj Europi, a fokusirana je na priču o engleskom aristokratu kojega zavodi tajanstvena, glazbeno nadarena mlada žena koja je nedavno stigla u Englesku. 
Sama autorica je izjavila: ''Jako sam uzbuđena zbog toga što će ova strastvena nova romansa ugledati svjetlo dana. Priča je to o Pepeljugi 21. stoljeća. Maxim i Alessia odveli su me na fascinantno putovanje i nadam se da će i moje čitatelje oduševiti njihova uzbudljiva i senzualna priča ''. 
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain