Zimske modne kombinacije koje nam nikada neće dosaditi


Vrijeme slojevitog oblačenja neće proći tako skoro, a ti lagano ostaješ bez ideje? Ne brini se, zato smo tu kako bismo ti olakšali muke spremanja za zimu. S ovom kombinacijom nikad ne možeš pogriješiti

Htjele priznati ili ne, ali hlače i debele veste su nam neophodni odjevni zimski komadi. Zato nije ni čudo da za kupnju takvih kombinacija ne čekaš zimu, nego ćeš za njih izdvojiti bez zadrške i nešto više novca. No, kako upariti traperice/hlače/tajice i vesticu, a da ne izgledaš kao da si se ustala iz kreveta i ove komade jednostavno pobacala na sebe bez nekog posebnog reda? Volimo cosy nemarni look, no razlika je između izgleda nonšalantne Francuskinje i jednostavno neuredne osobe.

1. Tajice umjesto hlača
Ovo je prava skijaška kombinacija! Toplo, udobno, i tako jako podsjeća na blagdane. Neodoljiv je čupavi pulover s motivom zimske pahuljice u kombinaciji s bijelim tajicama koje imaju zanimljiv dodatak - traku za noge! Uz dobre gležnjače i čupavi kaput jednostavno znamo da ti ovako nikad neće biti hladno!


2. Leopard uzorak i traper trapezice
Omiljeni životinjski uzorak od sada je dostupan i u obliku vestice. Kako bi smirio dojam životinje na bluzi, odaberi neutralne trapez traperice koje ćeš kombinirati s jednim neočekivanim dodatkom - bijelim martensicama. Da bi cijeli outfit dobio dozu elegancije, odaberi fantastičan kaput karmel boje.


3. "Ružni" pulover i samterice
Ukoliko nisi fan "ugly Christmas sweatera", odaberi zanimljiv "ružni" pulover retro šara. Kombiniraj ga s još jednim komadom kojeg su svi modni stručnjaci prije nekoliko sezona prezirali - uz samtene hlače Cijeli kombinacija može dobiti dozu military chica ako je upariš s maslinastim kaputom i robusnim čizmicama.

miss7-24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain