10 modnih pravila legendarnog Karla Lagerfelda


Dizajner o kojemu će se još dugo pisati, jer njegov je život bio modna bajka uz puno truda, talenta i rada, imao je i super savjete za svakodnevni stil

Karl Lagerfeld preminuo je u utorak u 86. godini, a njegovih deset zakona o stilu sada će vjerojatno ući u legendu. Pamtit ćemo ga kao majstora kroja, forme i kreativnosti. Kroz desetljeća rada u modi skupio je neizmjerno iskustvo koje je podijelio sa svima kroz svojih 10 stilskih savjeta.

Lagerfeldovih 10 savjeta za stil:

1. Nikad ne koristi riječ 'jeftino'. Danas svatko može izgledati chic u odjeći koja nije skupa, čak je i bogati kupuju. Danas se dobar dizajn može naći posvuda, u svakom cjenovnom rangu. Možeš biti totalno chic u trapericama i majici – ovisi o tebi!

2. Ako se želiš srediti, a imaš samo običnu, skromnu odjeću, ne preskači make-up i frizuru! Oni moraju biti besprijekorni, ostavit ćeš bolji dojam nego da imaš nešto skupo na sebi.

3. Ne možeš 'lažirati' chic, ali možeš biti chic i imati lažno krzno!

4. Izmisli nove kombinacije od onoga što imaš. Improviziraj. Iskoristi svoju kreativnost. Ne zato što moraš, već zato što želiš.

5. Razmišljaj ružičasto, ali je nemoj nositi.

6. Kupuj odjeću koja odgovara tvojoj građi tijela i koja ti dobro i ugodno stoji. Ne nosi odjeću koja ti je upitna, nosi samo ono što smatraš da je dobro za tebe i što ti odgovara.

7. Nemoj koristiti skupu odjeću kao paravan za vlastite sumnje i nesigurnosti. Osjeti svoj ponos bez obzira na cijenu odjeće koju nosiš.

8. Odijevaj se za sebe i za muškarca kojeg voliš. Žene koje se odijevaju kako bi impresionirale druge žene? Zaboravi to. To je kriv način razmišljanja.

9. Crna je, baš kao i bijela, najbolja boja! Obje izgledaju fantastično s dodatkom neke boje kao što je crvena.

10. Hlače od trenirke su znak predaje. Znaš da gubiš kontrolu nad životom kad svakodnevno nosiš hlače od trenirke.
ezadar.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain