#CATSANDINTERIOR: Novi hit IG blogera Ako nas pitate, možemo po cijele dane scrollati Instagramom i inspirirati se lijepim stvarima. Od hrane, putovanja, interijera, do mode i beautyja, zaista svatko za sebe može pronaći favorite i uživati u sadržaju krojenom po svojoj mjeri. Jedna od najnovijih zanimacija poznatih Instagram blogera je objavljivanje fotografija uz hashtag #catsandinterior, gdje uz prikaz svojih divnih domova i estetike koju njeguju, na gotovo svakoj slici možete pronaći i kućnog ljubimca – mačku.

Gotovo kao igra “pronađi macu”, možete se zabavljati pregledavanjem profila i pronalaženjem najluđih mjesta na koje se mace mogu zavući (a po tome su i poznate). Ako imate mačku onda znate da ta igra neobičnih poza i fotogeničnih momenata može trajati danima i da ćete uvijek pronaći materijal za fotkanje. Ako pak mačku nemate, onda će vas pregledavanje takvih profila možda inspirirati na novog kućnog ljubimca.

U nastavku donosimo tri profila na kojima smo se podjednako zaljubili u interijere, kao i preslatke mace koje tamo obitavaju.

CLAUDI I TIGER, @DOITBUTNOW


SARAH I BILLI, @KARA_BINOJULIA, BONNY I HERMINE, @JULE.POPULE

journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain