EXCLUSIVE: Udala se Ella Dvornik


Njenoj sreći nema kraja

Nakon pet godina veze, udala se blogerica i poduzetnica Ella Dvornik za 13 godina starijeg odabranika, Britanca, Charlesa Pearcea.

Nakon proputovanja Meksikom, par se zaputio do Las Vegasa gdje su odlučili izreći sudbonosno 'da'. Za Story.hr Ella je otkrila kako je za svoj veliki dan odlučila nositi custom made kratku vjenčanicu prožetu čipkom domaćeg dizajnera Juraja Zigmana koji je poznat po svojim seksi korzetima i haljinama koje nerijetko izrađuje za svjetske zvijezde.

Vjenčanje je proteklo potpuno u njihovom stilu, zabavno i otkačeno, samo njih dvoje okruženi cvijećem i odličnom atmosferom. Po tom su principu i odlučili organizirati svoju svadbu održanu u Kapeli cvijeća u centru Las Vegasa, dok im sudbonosno pitanje postavlja lik koji utjelovljuje Elvisa Presleya. 'Odabrali smo Las Vegas kao destinaciju za vjenčanje upravo zato jer je klišej, a ne da nam se raditi svadbu u Hrvatskoj ili Engleskoj za sve prijatelje i obitelj', ispričala nam je Ella i dodala kako za svadbu u kapelici u Las Vegasu moraju izdvojiti puno manje od onoga koliko bi potrošili u Hrvatskoj. 'Zapravo smo se zabavili na vlastitom vjenčanju', rekla je prepuna dojmova. Nakon izmjene zavjeta, par se zaputio u izlazak gdje su proslavili njihov dan na njima svojstven način.

'Prije pet godina kada smo se tek upoznali, Charles me htio voditi u Las Vegas da se vjenčamo. Nisam imala vizu. Ali sada sam ju dobila! Koji je bolji način da se proslavi ovaj sretan završetak od stvaranja sretnog početka. Tri godine, otkako smo se zaručili, pokušavamo organizirati svadbu, ali s dvije obitelji, svaka na svoj kraju Europe, bilo je preteško. Dali smo sve od sebe i kako bi Frank rekao 'we didi it our way' (učinili smo to na svoj način). Evo nas, samo nas dvoje, službeno je. PS. Balie, volimo te, (postala si službena)', napisala je Ella uz fotografiju koju je rado podijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Charles i Ella upoznali su se preko Facebooka i ubrzo nakon toga između njih se rodila ljubav. Postali su najbolji prijatelji i partneri za putovanja, a Charlesu nije dugo trebalo da se iz Engleske preseli svojoj Elli u Zagreb. Nekoliko godina nakon, 12.studenog 2017., dobili su svoje prvo dijete, malenu Balie Dee koja je od samog rođenja velika senzacija na društvenim mrežama.
story.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain