Kako se u samo pet minuta našminkati kao supermodel pred snimanje?


Savjetujemo da prvu minutu iskoristite da zavežete kosu u messy pundžu ili začešljate u glatku nisku pundžu.

Nastavljamo s make-upom, za koji imamo oko 4 minute. Za lice ne koristimo gusta sredstva – samo laganu bb-kremu, čija je nijansa što sličnija koži (idealno – ako je malo svjetlija). Ako ga upotrijebite umjereno, tada možete stvoriti izgled “šminke bez šminke” – kako bi izbjegli prenašminkan izgled.

Zatim – nekoliko poteza kistom s bronzerom preko jagodica i strana nosa, kako bi lice izgledalo više njegovano i oblikovano. Ako niste obožavatelj čak i najlakšeg konturiranja, postoji alternativa – to je highlighter.

Sada oči. Nemamo vremena za povlačenje ravne linije tušem za oči, pa zaboravljamo tuš i olovku za oči – lagano prelazimo uz rub gornjeg kapka tankom četkom s smeđim sjenilom, ako želimo naglasiti obris oka i povući ravnu liniju, nalik na tuš. Ili se usredotočite na kapak sa širim kistom. Moguće je proći i jednim potezom preko obrva.

Danas su posebno popularni mat ruževi uz koje se mogu postići lijepo definirane usne. Ali to nije naša opcija – imamo samo minutu. Bolje je nanijeti malo mat ruža na središte usana, lagano razmazati prstima prema van. Ova opcija je prikladna čak i ako ste u vožnji – dobiti ćete trendovski izgled “poljubljenih usana”.
zene.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain