Modna revija Ralph Lauren-a u New Yorku uz kafu i kolače


Ralph Lauren predstavio je svoju Ready-to-Wear kolekciju za proljeće-ljeto 2019. godine u jednom restoranu na aveniji Madison u New Yorku. Modeli su hodali po improviziranoj pisti među gostima koji su sjedili za stolovima okruženi interijerom s mnoštvom zlatnih detalja. Gledatelje su posluživali konobari koji su donosili kafu i kolače.

Ugodna i opuštena atmosfera pomogla je uzvanicima revije da se opuste i uživaju u sjajnim haljinama, elegantnom dizajnu i glamuroznim kostimima koji su odisali low-keysiluetama po kojima je brend poznat. Kreacije su nosile top modeli Gigi Hadid, Taylor Hill, Joan Smalls i Candice Swanepoel. Odluka da se revija održi u restoranu krije se iza nauma da se događaj odvoji od do sad već uobičajene prakse Instagram-friendly revija koje na prvo mjesto stavljaju pitanje kako će event izgledati na Instagramu, a ne kakav je sam doživljaj uzvanika.

Ovaj zanimljiv događaj je nešto čemu bi mnogi voljeli nazočiti, a kako bi i vi osjetili dašak glamura koji se odvijao u New Yorku, mi vam donosimo najupečatljivije kreacije iz restoranske atmosfere.


zene.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain