Modni savjeti za dame umorne od svega


Život je rijetko savršen i sve češće ne nalazimo vrijeme za sebe u žurbi svakodnevnice. Isplanirati dnevni look se čini kao nešto nemoguće, kad bi najradije svo slobodno vrijeme tog dana potrošile na spavanje ili binge-watching omiljene serije. Kako si olakšati modnu pripremu za nove životne i radne pobjede? Odgovore vam donosimo u nekoliko savjeta u nastavku.

Pronađite modnu inspiraciju
Važno je imati realističnu inspiraciju, koja će biti nešto što je moguće postići, a ne samo puka aspiracija. Ikone stila ponekad mogu imati upečatljiv, no i teško izvediv stil pa vam preporučamo da se ugledate na zvijezde koje su poznate po kombiniranju klasičnih modnih dodataka u svoj svakodnevni stil poput onog Victorije Beckham.

Fokusirajte se na komade koji čine osnovu vaše garderobe
U ormaru uvijek ostavite must-have klasične komade (dobar kroj traperica, bijelu košulju ili fini pulover) u blizini dosega za ona jutra kad ne znate kud bi sa sobom. Za ona baš, baš lijena jutra zapamtite da s crnom nikad ne možete pogriješiti. Zapamtite da vam ugodan par cipela može spasiti dan.

3 boje donjeg veša
Kvalitetno donje rublje je izdatak koji si mnogi ne mogu prištiti u svim bojama ovog svijeta pa vam preporučamo da se držite tamne, bež i off-bijele. Uvijek je dobro imati nijanse koje neće provirivati kroz majicu, tako da probajte crnu zamijeniti tamno sivom, a za bijelu probajte izbjeći nebesko bijelu.

Zaokružite look
Kosu uvijek možete zavezati u rep ili punđu koju možete poduprijeti ukosnicama. Neuredne punđe su ionako u modi pa zašto to i ne iskoristiti, a ukosince možda i neće puno pomoći, ali će vam dati osjećaj kontrole čak i onim danima koji su sasvim bez nje.

Posebne prigode
Mala crna haljina nije postala popularni klasik bez razloga. Jednostavan A-kroj koji prikriva ako ste se taj dan malo previše najeli ili niste taj mjesec stigli vježbati izgledati će sofisticirano u svakoj posebnoj prigodi. Neugodne salonke možete zamijeniti ugodnim balerinkama u istoj boji i ako nabacite ogrlicu s biserima, niko neće pomisliti kako je Audrey Hepburn varijanta zapravo odabir jedne dame umorne od svega.

Pronađite stilski moto
Mi preporučamo onu staru: “When in doubt take a nap”.
zene.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain