Mr. Pokee, jež s Instagrama koji nas oduševljava iz dana u dan


Iza Instagram profila Mr. Pokee stoji trogodišnji jež i njegova vlasnica, 26-godišnja studentica Litha iz Wiesbadena koja na dnevnoj bazi objavljuje preslatke fotke svog kućnog ljubimca, afričko-pigmejskog ježa.
Gdje god ide vlasnica ide i njezin ljubimac pa smo tako mogli vidjeti kako Mr. Pokee uživa na putovanjima, plaži,  šumi i mnogim drugim mjestima. Ovaj mali preslatki ježić zna se i uklopiti u scenografiju koju je osmislila njegova vlasnica pa smo ga i tako mogli vidjeti u raznim izdanjima. No ono što je najslađe od svega jesu pletene čarapice i kapa koju Mr. Pokee nosi u hladnijim danima te mali plišani ježić koji je njegova igračka.
Ovaj jež doista uživa u životu te mu se na pokojoj fotki potkrade i osmijeh. Njegova vlasnica je napravila čak i web stranicu na kojoj možeš saznati informacije o ježiću, a možeš i kupiti kalendar, čestitku ili majicu s njegovim likom.
Popularnost Mr. Pokeea je u rangu pravih holivudskih zvijezda, a na Instagramu ga prati preko 1.2 milijuna ljudi. Naše preporuke su da ga i ti zapratiš jer ti je zagarantirana dnevna doza slatkoće koja će ti uljepšati dan.
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain