Vjenčani trendovi za ovu godinu... Pogledajte koji su to!


Trendovi u vjenčanjima mijenjaju se iz godine u godinu, a nerijetko i iz sezone u sezonu. Svaka nova godina donese nam pregršt uzbudljivih novosti u svijetu vjenčanja, koje posebno dobro dođu mladenkama koje u tekućoj godini planiraju svoje vjenčanje. Već smo navikli da je Pinterest ogroman izvor inspiracije za mnoge djevojke i žene koje planiraju izreći svoje sudbonosno da, no isto tako, velika se doza nadahnuća može pronaći i na Etsyju. Ta poznata platforma na kojoj rukotvorci prodaju svoje unikatne proizvode i razne druge kreativne detalje prava je meka i za vjenčanja. Upravo ondje ćete pronaći ‘sve od igle do lokomotive’ za svadbenu ceremoniju, a što mladenke u ovoj godini najviše pretražuju za svoje vjenčanje i koje su vjenčane trendove istaknule u prvi plan, otkrivamo u nastavku.

STATEMENT RUKAVI NA VJENČANICAMA
Svaka godina iznjedri neke nove ‘it’ vjenčanice. Trendovi su nerijetko oblikovani celebrity vjenčanjima, pa su veliki trag na vjenčanu modu u prošlosti i u posljednjih nekoliko godina ostavile vjenčanice koje su nosile Kate Middleton i potom Meghan Markle. U 2019., otkriva Etsy, mladenke su možda najmanje zainteresirane za vjenčanice bez rukava i bez naramenica, a ono što pretražuju (u više od 155,000 slučajeva u posljednja tri mjeseca) na Etsyju su vjenčanice sa statement rukavima, koji ponekad privlače više pažnje od same vjenčane kreacije.

VJENČANI UKRASI ZA KOSU
Veo kao takav, u 2019. će godini možda čak malo pasti u zaborav. A razlog tome je čitav spektar najljepših ukrasa za kosu, pa tako i onih vjenčanih, koji će doći na njegovo mjesto. Obruči za kosu, kopče, ukosnice i razni drugi detalji koji frizuru dovode na jedan sasvim novi nivo, moderan su dodatak vjenčanom looku svake mladenke. Na Etsyju se pretražuju čak i šeširi i turbani za vjenčanja.

ODRŽIVOST U ORGANIZACIJI VJENČANJA


Voditi računa o okolišu, moguće je i u organizaciji vjenčanja. A na Etsyju se najviše pretražuju upravo eco-friendly opcije za vjenčanje, koje nerijetko štede novac i omogućuju da se mladenci osjećaju bolje glede svog utjecaja na okoliš. Čak 107,000 pretraga na ovoj popularnoj platformi ticalo se ‘eco-friendly wedding decora’ u posljednja tri mjeseca, a najviše su se pretraživali detalji koji slavlje čine potpunim, poput biorazgradivog dekora, eco-friendly pribora za jelo i piće i slično.

KREATIVNI PLANOVI SJEDENJAUmjesto klasičnog rasporeda sjedenja koji uzvanike na vjenčanju očekuje pri ulasku u salu, mladenci sada žele nešto dizajnerski bolje osmišljeno, personalizirano i šarmantno. Upravo su takvi planovi sjedenja koje je moguće nabaviti na Etsyju, a korisnici traže upravo nekonvencionalne načine za pokazati raspored sjedenja na svom vjenčanju – modernije, osobnije i one koji će održavati njihov stil.

ZAHVALNICE KOJE ĆE GOSTI DOISTA KORISTITI
Zahvalnice za dolazak na vjenčanje također su ušle u 21. stoljeće. Umjesto staromodnih poklončića, sada se uzvanike daruje simboličnim stvarima koje će im zapravo dobro doći i koje će doista koristiti. Bočice s vinom, medom, sapuni i mirisne svijeće – sve su to zahvalnice koje će gosti rado ponijeti kao uspomenu na vjenčanje.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain