Zašto su horoskopske ribice tako posebne


Počela je vladavina riba, posljednjeg, ali i veoma posebnog znaka zodijaka. Ribe su po prirodi romantične duše, sanjalice, ali i osobe dobroga srca. Izdvojile smo 5 osobina koje ih čine veoma posebnima:

Nepopravljive su romantičarke
Žene rođene u ovom znaku veoma su nježne i emotivne, no ponekad se pretvaraju da su neosvojive. Njihovom šarmu rijetko tko može odoljeti. Vjeruju u pravu ljubav, a kada je jednom pronađu, u potpunosti su joj predane. One su svojim partnerima odane i uvijek će mu dati do znanja koliko im je stalo do njega i koliko ga vole. Vole dobivati male znakove pažnje, ali vole ih i dobivati od voljene osobe. Također, vrlo su strastvene ljubavnice, ali imaju potrebu osjetiti jaku povezanost sa svojim partnerom.

Uvijek će pomoći drugima
Ribe su horoskopski znak koji ima najviše empatije prema drugima. U svakom trenutku spremne su pomoći drugima i uvijek će druge staviti ispred sebe. No, nisu naivne. Nesebično će pomagati svima, ali nikada neće dopustiti da netko iskorištava njezinu dobrotu. Kada netko jednom razočara i iznevjeri ženu ribu, teško da će ikada više zadobiti njezino povjerenje.

Prave su kreativke
Pripadnice ovog horoskopskog znaka veoma su maštovite i kreativne. Njima dobrih ideja nikada ne nedostaje, kao ni spremnosti da ih realiziraju. One će svoju kreativnost pokušati pretvoriti u dobar biznis, ali ribe ne vole nikome naređivati i šefovati. Odlično će se uklopiti i snaći u svakom timu, a najvažnije im je samo da njihova umjetnička duša dođe do izražaja. S druge strane, ako rade posao koji ne vole i u kojemu ne mogu pokazati kreativnost, neće se najbolje snaći.

Odane su prijateljice i partnerice
Ribe su doista najbolje prijateljice. Uvijek će biti tu kada ih njihovi prijatelji trebaju. Svakoga će rado poslušati i pokušat će dati najbolji savjet. Nisu svadljive i svaki problem pokušat će riješiti razgovorom i to što prije. Neće osuđivati drugu stranu. nego će se pokušati razumjeti. Isto vrijedi i s njihovim ljubavnim partnerom. U potpunosti su mu odane i vjerne, ali isto očekuju i zauzvrat. U vezi im je najvažnija komunikacija.

Uživaju u svemu što rade
Žene Ribe poznate su po tome da doslovno žive svaki dan kao da im je posljednji. Posvećene su maksimalno svemu što rade, a pri tome u tome jako uživaju. One se radije neće baviti poslom koji im ne predstavlja užitak ako mu se ne mogu u potpunosti predati. Svaki slobodni trenutak koriste za druženje s osobama koje vole, a najveća strast su im putovanja. Obožavaju upoznavati svijet i otkrivati nova mjesta.
 miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain