Astrolozi predviđaju SAVRŠENO PROLEĆE za ova 4 horoskopska znaka!


Ušli smo u mart, a astrolozi predviđaju da će ovo biti mesec prosperiteta i sreće, a zvezdini miljenici biće Ovan, Vaga, Strelac i Vodolija…

No, dobre prilike mogu da očekuju i Bikovi, Lavovi i Devica.

Ovan
Ovan će u martu imati doslovce ludu sreće, vrcaće od optimizma i dobre energije. Imaće i veliku želju da sve ideje pretvore u delo. Imaće veliku pomoć jakih i moćnih muškaraca, posebno na poslovnom planu, ali će ih sreća poslužiti i na privatnom planu. Preporuka je, ipak, da budu oprezni i ne ulaze u nikkave nezakonite i sumnjive poslove. Jer onda može doći do komplikacija i problema.

Vaga
Za Vagu će mart biti godina ljubavi, a osetiće priliv sveže i nove energije koja će im biti veliki pokretač u svim sferama života. Ovo će za njih takođe biti i godina dobrih okolnosti i prilika koje će svakako umeti da iskoriste. Posebno će ih obradovati činjenica da ih čekaju veliki finansijski dobici, i to iz neočekivanih izvora. Najveći priliv novca očekujte početkom septembra. Treba napomenuti i da vas u 2019-oj čeka nekoliko putovanja i uzbudljivih avantura.

Strelac
Strelac će biti definitivno najveći srećnik. Treba da očekuju niz poslovnih putovanja, ali i uspešnu saradnju sa veoma moćnim ljudima. Sreća u ljubavi biće im posebno naklonjena od početka aprila pa sve do sredine juna, sa akcentom na maju mesecu. Oni ulaze u novi 12-godišnji ciklus i mogu da očekuju napredak u svim sferama života. Savet je, ipak, da se čuvaju nerealnih očekivanja, čemu su skloni.

Vodolija
Vodolije mogu da se opuste – svaki korak vodiće ih ka sreći i izobilju. Očekuju vas pune ruke posla, ali u skladu sa tim i sjajna finansijska situacija. Potrebno vam je osveženje u životu, pa ove godine iskoristite sve prilike za promenu, putovanje ili nove kontakte. Poželjno je i da reorganizujete svoj život – teško da ćete imati bolju šansu za to od 2019. godine.
espreso.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain