Brineta sa zlatnim odsjajem - najpopularnija boja kose


Kada je kosa u pitanju, trendovi neprestano dolaze i odlaze, a samo je jedan konstantno popularan među holivudskim zvijezdama, ali i djevojkama diljem svijeta. Razmisli malo, bilo da je riječ o ombreu, sombreu, balayageu ili flamboyageu, svaka tehnika bojenja ima nešto zajedničko - smeđu kosu s plavim pramenovima.

Klasične plave pramenove s vremenom su zamijenile nove tehnike bojenja pramenova i donijele potpuno drugačiji pristup bojenju kose. No, svaka od njih podrazumijeva isto - bojenje pramenova, a razlikuju se po samoj izvedbi bojenja i po konačnom rezultatu, odnosno finalnom izgledu.

Olivia Wilde
Glumica Olivia Wilde prepoznatljiva je po svojoj smeđoj kosi, no sada ju je osvježila plavim pramenovima. Trenutačno ima bob frizuru, koja je i ove godine veoma trendi. 

Jennifer Lopez
Glumica i pjevačica Jennifer Lopez dugo je bila vjerna dugačkoj kosi, ali odlučila se na veliku promjenu i drastično je skratila kosu. Sada ima kratku bob frizuru, ali ostala je vjerna plavim pramenovima koje nosi već dugi niz godina..Chrissy Teigen
Manekenka Chrissy Teigen dugo je vremena nosila dugu kosu, potom ju je zamijenila bob frizurom, a sada se ponovno vratila dugoj kosi. Iako je često mijenjala dužinu kose, plavi pramenovi stalno su prisutni.

Miranda Kerr
Model Miranda Kerr trenutno ima srednje dugačku kosu nakon što je duže vremena nosila kratki bob. Njezina je kosa po prirodi svijetlosmeđa, ali na njezinoj su kosi gotovo uvijek prisutni plavi pramenovi zbog kojih njezina kosa izgleda svjetlije.

Jennifer Aniston
Glumica Jennifer Aniston rijetko kada se odlučuje na drastične promjene frizure. Nekako nam se čini da je njezina frizura stalno jednaka  - srednje duga smeđa kosa s plavim pramenovima. Mogli bismo reći kako je ta frizura postala njezin zaštitni znak.

I domaće zvijezde vole plave pramenove
Plavi pramenovi nisu popularni samo kod holivudskih zvijezda. Vole ih i poznate Hrvatice među kojima su pjevačica Severina Kojić, manekenka i dekoraterka seta Anita Dujić i televizijska voditeljica Antonija Blaće.

Severina
Pjevačica je po prirodi brineta, no već neko vrijeme nosi plave pramenove. Trenutno na njezinoj kosi prevladava smeđa boja, a plavi pramenovi daju joj svjetliji izgled.

Anita Dujić
Manekenka i dekoraterka seta Anita Dujić nije sklona drastičnim promjenama frizure, baš kao ni glumica Jennifer Aniston. Anita najradije nosi dugu kosu prošaranu s plavim pramenovima.
  
Antonija Blaće

Televizijska voditeljica Antonija Blaće u posljednje nas vrijeme podsjeća na plavušu, no zapravo ima smeđu kosu s puno plavih pramenova. Antonija je već godina vjerna ovoj kombinaciji boja.
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain