Halle Berry ne prestaje plijeniti poglede, a pokazala je i svoju novu tetovažu

Hollywoodska glumica i oskarovka Halle Berry i u svojoj 53. godini ne prestaje plijeniti poglede svojom besprijekornom figurom. Ovoga puta iznenadila je svoje pratioce na Instagramu fotografijom u toplesu na kojoj pokazuje svoju novu tetovažu. Dužinom cijele kralješnice proteže se tetovaža baš poput bršljana. Veliki listovi na dnu leđa koji se smanjuju dok se penju uz njeno izvježbano tijelo do vrata samo su dodali faktor seksipila ovoj talentiranoj glumici.

Mišljenja obožavatelja o tetovaži su podjeljena. Među komentarima se mogu naći poruke odobravanja i oduševljenja novim izgledom, ali i sumnje u to da je riječ o pravoj tetovaži. Neki tvrde da je to samo kana, odnosno boja koja se ispire, nacrtana na njenom tijelu samo zbog snimanja novog filma.
Mnogi su se pitali kako Halle održava ovako savršenu figuru svih ovih godina. Unatoč pričama o dobroj genetici, plastičnim operacijama i magiji, lijepa glumica za svoje tijelo naporno radi. Već 10 godina pazi na svoju prehranu i redovito vježba. 'Da, dobro ste pročitali - desetogodišnja dijeta. Nije riječ o klasičnim dijetama koje podrazumijevaju gladovanje nego o raznovrsnoj, uravnoteženoj prehrani koja podrazumijeva izbjegavanje nezdravih namirnica', zaključila je isklesana glumica.
story.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain