Posljednjom objavom na IG JLo za manje od 12 sati prikupila više od 2,6 milijuna lajkova


Nakon što se pojavila na svakoj od najvažnijih dodjela nagrada u Americi, Jennifer Lopez otišla je na zasluženi odmor. Na nepoznatu destinaciju u egzotičnim krajevima uputila se u zagrljaju svog partnera Alexa Rodrigueza, a njena posljednja fotografija oduševila je milijune obožavatelja diljema svijeta
                                            
Što je potrebno da vaša fotografija, objavljena na društvenim mrežama, u samo nekoliko sati prikupi više milijuna klikova? Pa, ako pitate za savjet Jennifer Lopez, ona će vam zasigurno reći da je dovoljno tijelo dovesti do savršenstva, i onda se fotografirati na pješčanoj plaži, uz zalazak sunca, u minijaturnom bikiniju.
Za svoj najnoviji odmor ona i njezin partner Alex Rodriguez odabrali su javnosti još uvijek nepoznatu, egzotičnu destinaciju, s kilometarskim pješčanim plažama, na kojima nema nikoga. Idealnima za potpunu privatnost slavnog para.

Jennifer Lopez, koja je jedna od najvećih svjetskih zvijezda i dobro je poznato koliko pažnje posvećuje svom izgledu, svoje savršeno isklesano tijelo pokazala je na fotografiji u trendi zelenom bikiniju s volanima, čije su gaćice u modelu brazilian.
Kako i priliči jednom odmoru, JLo ovoga puta nema savršeno isfeniranu frizuru, već ležerno podignutu pundžu na vrhu glave, dok je pogled sakrila iza trendi sunčanih naočala.
tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain