Stilski trikovi uz koje ćete izgledati bogato čak i ako ste u debelom minusu


Vaše odjevne kombinacije u svega nekoliko poteza mogu izgledati kao su sastavljene od skupocjenih komada koje potpisuju slavni dizajneri.

Ako imate luksuzni modni ukus, ali ne i budžet u koji bi se bez problema uklopile sve vaše modne želje, postoji nekoliko trikova uz koje možete naučiti stvoriti iluziju bogatstva. Ne morate biti milijunaš da biste izgledati kao jedan od njih.

Must have komadi
U svom ormaru morate napraviti mjesta za nekoliko pravih klasika - malu crnu haljinu, pletene veste u krem boji i tamne traperice. Najbolje je to da niti jedan od ovih komada ne mora na sebi imati skupocjene potpise slavni dizajnera.
U svakom slučaju, što više klasičnih komada posjedujete to ćete imati veće šanse da kreirate "skupocjene" lookove.

Neurednost
Neuredan i zapušten izgleda nikada neće postati simbol bogatstva. Radije se pobrinite da je vaša odjeća uvijek ispeglana, a kosa uredna dok bi make up gotovo uvijek trebao biti potpuno decentan i nenametljiv.

Cipele i torbe
Ako vam se pruži prilika, osobito u vrijeme sezonskih sniženja, uložite u kvalitetne cipele i dugovječnu torbu. Minimalistične kožne torbe uvijek su pun pogodak, a kada su cipele u pitanju - zaboravite na one ekstravagantne modele u koje ste se zaljubili na prvi pogled...

Logo
Izbjegavajte prikazivanje robnih marki ili dizajnerskih imena na svojoj odjeći. Možda ste mislili da je to cool, ali nije. Samo izgledate kao hodajuća, besplatna reklama pojedinih firmi.

Provjeravajte stvari prije odijevanja
Ako planirate nešto odjenuti uvijek provjerite je li u dobrom stanju. Ogrebotine na cipelama ili konci koji vire iz vaše odjeće ne izgledaju nimalo skupocjeno.

Sunčane naočale
Kada god vam se pruži prilika nosite sunčane naočale. Osim što će cijeli vaš outfit izgledati profinjenije zahvaljujući njima, uz njihovu pomoć lako možete sakriti onih par bora koje imate ili činjenicu da vam se jutros nije dalo trošiti previše vremena na make-up.

Nokti
Zaboravite na ekscentrične manikure, neonske boje i slične hrabre pothvate. Ipak, uredna manikura je obavezna.

Parfemi
Pronađite miris koji odiše notom luksuza i stvara privid bogatstva. Vjerujte, takvi parfemi zbilja postoje.

Sako i uzvratnica
Ovo su dva odjevna komada koje morate imati. I da, slobodno ih nosite zajedno.

Kaput
No, zaboravite na one moderne u jarkim bojama. Radije odaberite klasik u camel nijansi.

Veličina odjeće
Nikada ne kupujte odjeću napamet jer ne možete znati odgovara li vam zbilja. Umjesto toga, radije je isprobajte i uvjerite se kako vam pristaje.

Jednobojne kombinacije
Ne vodite se mišlju da su takvi outfiti dosadni. Štoviše, upravo su jednobojne (čitaj: crne) kombinacije savršen način da svima suptilno pošaljete poruku "sve što nosim je chic i košta cijelo bogatstvo".

Ručni sat
Dajte svima do znanja da vaše vrijeme košta pa svaku svoju kombinaciju upotpunite satom koji će svi primijetiti.

Životinjski uzorak
Koliko god bio popular s njim morate biti oprezni. Tanka je granica između seksi cipela s takvim uzorkom i kombinezona sa zebrastim printom.
index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain