Svaki horoskopski znak ima svoj cvijet... Tulipani su savršen izbor za vođu Ovna, a ljiljani su za hedoniste Bikove!


Proljeće je ovdje, a s njim i želja da svoje kuće i stanove ukrasimo svježim cvijećem, novim bojama i mirisima. Ta ideja i inače budi osjećaje sreće, ali dodatno smo se razveselili kada smo saznali da nam horoskop može preporučiti cvijeće koje će u naš dom unijeti ''dobru vibru''. Evo što smo iščitali!

Ovan: tulipani za vođe
Ovan je sunčev, vatreni znak i za njega je sve u strasti, pokretu i energiji. S obzirom da su Ovnovi rođeni vođe, ne čudi što je tulipan pravi sretni cvijet za njih. Tulipane poznaju i prepoznaju svi te se definitivno nalaze među najpopularnijim cvjetovima na svijetu. Baš kao i Ovnovi, istinski lideri, avanturisti i osobenjaci.

Bik: ljiljani za stabilnost i mir
Bikovi se u životu često postavljaju kao hedonisti i iz svega vuku maksimum. Iz svega - pa iz mirisa i izgleda cvijeća! Miris i izgled ljiljana definitivno je jedan od najugodnijih i najcjenjenijih pa ne čudi što je baš on njihov sretni cvijet. Osim toga, ljiljani u dom Bikova mogu unijeti stabilnost i mir kojem svaki pravi Bik teži.

Blizanci: đurđice će smiriti i najaktivnije
Blizanci su ljubitelji avantura i natprosječno su aktivni. Vole pokret i dinamiku, a mnogi su i ovisnici o stresu. Upravo zato treba im cvijet koji daje osjećaj spokoja i smiraja. Takve su đurđice, bijelo i sitno cvijeće koje bi trebalo krasiti dom svakog Blizanca.

Rak: gardenije za ljubavno zadovoljstvo
Rak je pravi emotivac, želi sijati ljubav oko sebe i ostaviti pozitivan trag na živote ljudi koje voli. Međutim, ponekad je potrebno da mu se lijepe želje i vrate, a upravo u tome krije se moć gardenije. Ona bi u živote Raka mogla privući ljubavno zadovoljstvo i seksualno zadovoljenje.

Lav: suncokreti za sunčev znak
Lav je sunčev znak i uopće ne čudi da je njegov sretni cvijet - suncokret. Ako uzmemo u obzir da Lav baš jako voli biti u centru pažnje, idealno bi bilo i da se suncokret vrti oko njega, a ne oko Sunca. Osim toga, prisutstvo žutog cvjeća tjerat će lošu energiju i niske vibracije iz života svakog Lava.

Djevica: ivančice donose malo kaosa...
Djevice su poznati horoskopski perfekcionisti koji su uvijek u lovu na apstraktnu ideju savršenog. Upravo zbog te sitne opsesije, u životu im je vrlo bitno imati drugu stranu medalje - spontane, nesavršene i prekrasne ivančice. Vjeruje se da ovo sitno cvijeće donosi blagoslov i sreću na prag, a malo kaosa u životu Djevice definitivno će biti blagoslov.

 Vaga: narcise, jer ti to zaslužuješ
Vage su znak koji je jako rijetko egocentričan i puno su češće usmjerene na druge. Upravo zbog toga, često bivaju iskorištavane i odbačene, a vlastite interese gaze nogom. Narcisa je cvijet koji simbolizira samoljublje i potreban je u životu svake Vage. Može pomoći ovim prevelikim atruistima da skrenu pažnju na sebe i misle na vlastito dobro.

Škorpion: božuri za harmoniju
Škorpioni se prečesto boje budućnosti, a posebno ih strašni mogućnost da ne izgube svoje bližnje. Mnogi Škorpioni svjesni su da su previše tvrdoglavi i odlučni i nerijetko strahuju da će ih najmiliji povrijediti i napustiti. Božuri, između ostalog, simboliziraju harmoniju i mir te carsku vlast. Škorpionima će njihovo prisustvo goditi. Neće smetati njihovoj naravi, a pomoći će u odnosu s voljenima.

Strijelac: Karanfili kao potreba za drugim
Strijelac je znak koji je najmanje ovisan o drugome i voli vrijeme provoditi sam. Preveliku pažnju i žrtvu ne traži niti kada definitivno treba pomoć drugih. Karanfil je cvijet sjećanja, uspomena i zajedništva, a u život Strijelca koji ga posjeduje donijet će druželjubljivost i manje melankolično raspoloženje.

Jarac: ljubičica - omiljeni cvijet Europe
Jarac je odgovoran i stabilan znak koji se ne boji problema i izazova. On je moćan znak kojemu će goditi isti takav cvijet - ljubičica. Riječ je o cvijetu koji je preferirao i moćni Napoleon, a danas je jedan od najpopularnijih cvjetova Europe.

Vodenjak: orhideja kao simbol duhovnosti i ljepote
Orhideja je lijep cvijet koji zapravo krije duboko duhovnu poruku, baš kao i Vodenjaci - idealisti, ekscentrici i sanjari koji se ne boje biti drugačiji. I vole biti baš takvi, energetski visoko i neustrašivi. Orhideja je cvijet koji će ih održati takvima.

Riba: krhke poput maslačka
Ribe su najsenzibilniji horoskopski znak i osjetljivi su na sve - baš poput maslačka. Jedino je taj cvijet krhkiji od njih i u svojoj je krhkosti prekrasan! Od maslačka bi Ribe mogle naučiti kako ne trebaju glumiti ni nositi ''hladne maske'' i da su njihove emocionalne dimezije zapravo pravo bogatstvo.
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain