Ulje koje će preporoditi vašu kosu i kožu


Kada je beauty svijet u pitanju, u svojoj svakodnevnoj rutini najviše vremena ulažemo na njegu kože i kose. Dokaz tome su i prepune police brojnih kozmetičkih proizvoda čija imena, a još manje sastav, ne znamo ni pročitat, no to nas ne sprječava da tragamo za onim proizvodom koji će zaista za nas biti odgovarajuć.

Istina je da nas industrija ljepote svakodnevno iznenađuje novim sastojcima i teksturama koje jedva čekamo isprobati, stoga je logično da se u beauty svijetu vrlo lako možemo i izgubiti. No, kada govorimo o trendovima u ovom bogatom svijetu, ulja polako, ali sigurno zauzimaju svoju čvrstu poziciju na našim kozmetičkim policama i definitivno ih ne namjeravaju tako lako pustiti. Na ulja se dugi niz godina nepravedno gledalo kao na sastojak koji će samo zamastiti našu kožu ili kosu, no jednom kada im date priliku apsolutno će pobiti sve predrasude koje ste možda do nedavno vezali uz njih. Njega kože uljima daleko je najpovoljniji i najprirodniji način da svoju kožu održite hidratiziranom, čistom i mladolikom, a također su kao stvorena za baš svaki tip kose.


Pravi dokaz toga su ulja Hei POA koja u sebi nose drevnu tajnu polinezijskog eliksira ljepote. Riječ je o uljima koja su već 40 godina sastavni dio života u Francuskoj Polineziji, a bez obzira gdje se nalazili, stanovnici ovog mjesta uvijek uz sebe imaju ovu pametnu staklenu bočicu. Ovo višenamjensko ulje za njegu kose i tijela odlična je zamjena za brojne proizvode koje nepotrebno gomilamo u službi ljepote, a osim što će osloboditi vaš kozmetički prostor, možete biti sigurni da koristite potpuno prirodni proizvod. Tako se u ponudi nalazi Monoi ulje dobiveno ekstrakcijom kokosove pulpe u kojem su macerirani svježi cvjetovi Tiare, a poznato je po svojim hidratantnim i blagotvornim svojstvima te sposobnosti da potpuno obnovi i regenerira suhu ili oštećenu kožu i kosu. Također je zanimljiva činjenica da je potrebno 10 cvjetova Tiare kako bi se dobila 1 litra ulja, stoga možete zaključiti da je zaista riječ o poprilično vrijednom proizvodu.
fashion.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain